powrót do indeksunastępna strona

nr 04 (XCVI)
maj 2010

Chaps! #10: Po bandzie #2
Ech... Czy wszyscy artyści muszą być indywidualistami z przerostem ego?
Sałatka tajska:
Składniki: Świeża kukurydza, czerwona cebula, ogórek, marchewka, kolendra, papryczki chili, czosnek, limonka, cukier, sól
Przyrządzanie:
  1. Kukurydzę sparzyć i obrać.
  2. Posiekać w kostkę czosnek, papryczki, ogórek i cebulę. Marchewkę pokroić.
  3. Po odparzeniu kukurydzy, obrać z kolby i wsypać do miski. Dodać sól, cukier, limonkę i posypać kolendrą.
powrót do indeksunastępna strona

88
 
Magazyn ESENSJA : http://www.esensja.pl
{ redakcja@esensja.pl }

(c) by magazyn ESENSJA. Wszelkie prawa zastrzeżone
Rozpowszechnianie w jakiejkolwiek formie tylko za pozwoleniem.