Nasza strona używa plików cookies. Korzystając ze strony, wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Więcej.

Zapomniałem hasła
Nie mam jeszcze konta
Połącz z Facebookiem Połącz z Google+ Połącz z Twitter
Esensja
dzisiaj: 19 maja 2024
w Esensji w Esensjopedii

Dlaczego mleko jest białe? (Warum wachst schokolade nicht auf Baumen?)

Susanne Orosz
‹Dlaczego mleko jest białe?›

WASZ EKSTRAKT:
0,0 % 
Zaloguj, aby ocenić
TytułDlaczego mleko jest białe?
Tytuł oryginalnyWarum wachst schokolade nicht auf Baumen?
Data wydania6 maja 2014
Autor
PrzekładMirosława Sobolewska
IlustracjeYayo Kawamura
Wydawca Prószyński i S-ka
SeriaHistoryjki dla ciekawskich dzieci
ISBN978-83-7839-755-7
Format128s. 200×246mm; oprawa twarda
Cena28,—
Gatunekdla dzieci i młodzieży, non‑fiction, podręcznik / popularnonaukowa
WWW
Zobacz w
Wyszukaj wMadBooks.pl
Wyszukaj wSelkar.pl
Wyszukaj wSkąpiec.pl
Wyszukaj / Kup
Susanne Orosz
Opis wydawcy
Dlaczego ziemniaki rosną pod ziemią? Skąd się wzięły pomidory? Jak zrobić w domu pyszny makaron i biały ser? Co to jest miód? I co ma wspólnego lukier z aniołkami? Dlaczego mleko jest białe? Dlaczego można jeść pokrzywę? Na te i wiele innych pytań dotyczących podstawowych produktów spożywczych małe i duże łasuchy znajdą odpowiedzi w tej książce. Zabawne historyjki wyjaśniają, skąd biorą się produkty spożywcze, oraz są inspiracją do pierwszych samodzielnych prób w kuchni. Znakomita i inspirująca zabawa dla dzieci i dorosłych.
Inne wydania

Teksty w Esensji
Książki – Recenzje      
Kamil Armacki, Miłosz Cybowski, Jacek Jaciubek, Joanna Kapica-Curzytek, Konrad Wągrowski ‹Esensja czyta: Czerwiec 2014›

Oceń lub dodaj do Koszyka w

Komentarze

Dodaj komentarz

Imię:
Treść:
Działanie:
Wynik:

Dodaj komentarz FB

Copyright © 2000-2024 – Esensja. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Jakiekolwiek wykorzystanie materiałów tylko za wyraźną zgodą redakcji magazynu „Esensja”.