Nasza strona używa plików cookies. Korzystając ze strony, wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Więcej.

Zapomniałem hasła
Nie mam jeszcze konta
Połącz z Facebookiem Połącz z Google+ Połącz z Twitter
Esensja
dzisiaj: 12 maja 2024
w Esensji w Esensjopedii

Tradycje kulinarne Japonii

Magdalena Tomaszewska-Bolałek
‹Tradycje kulinarne Japonii›

WASZ EKSTRAKT:
0,0 % 
Zaloguj, aby ocenić
TytułTradycje kulinarne Japonii
Data wydania30 listopada 2006
Autor
Wydawca Hanami
ISBN978-83-60740-00-2
Format176s. 124×195mm
Cena29,90
Gatuneknon‑fiction
WWW
Zobacz w
Wyszukaj wMadBooks.pl
Wyszukaj wSelkar.pl
Wyszukaj wSkąpiec.pl
Wyszukaj / Kup
Magdalena Tomaszewska-Bolałek
Opis wydawcy
Od kiedy Japończycy jadają sushi?
Czy gospodarzowi wypada samemu napełnić kieliszek alkoholem?
Czy ryż jest podstawowym pożywieniem Japończyków?
Kiedy w Japonii pojawiły się pierwsze restauracje – wcześniej czy później niż we Francji?
Jakiej potrawy nigdy nie spróbuje cesarz?
Z czego w Kraju Kwitnącej Wiśni przygotowuje się desery i słodycze?
Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziecie Państwo w tej książce – pierwszej w Polsce publikacji poświęconej japońskiej kulturze żywieniowej.
Teksty w Esensji
Książki – Recenzje      
Konrad Wągrowski ‹Nie tylko sushi›

Utwory powiązane
Książki      

Oceń lub dodaj do Koszyka w

Komentarze

Dodaj komentarz

Imię:
Treść:
Działanie:
Wynik:

Dodaj komentarz FB

Copyright © 2000-2024 – Esensja. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Jakiekolwiek wykorzystanie materiałów tylko za wyraźną zgodą redakcji magazynu „Esensja”.